Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silikonová kráska Hana Mašlíková (41) si nadělila k dnešním 29. narozeninám opravdu pěkný dárek. Místo, aby skákala radostí po barech, má problém udělat krok. Nešťastnou náhodou si přivodila zranění nohy. Do rány se jí navíc dostala infekce. Hanka je na antibiotikách a trpí bolestí.

"Je to trošku absurdní zranění. Spadly mi na nohu uvolněné dveře od pračky. Byla to šílená bolest. Do večera mi palec u nohy šíleně otekl. Skončila jsem v nemocnici na Bulovce. Zlomené to naštěstí nebylo. Bohužel se mi navíc do té rány dostala druhý den infekce. Jsem na antibiotikách. To se může fakt stát jen "Mašli"," bere zranění s úsměvem modelka

Alespoň má prý teď místo běhání po přehlídkách čas na přípravu Celebrity beach volejbalu, který organizuje. Ten vypukne ve Žlutých lázních 12. června. "Sedím u compu, zajišťuji program, účinkující i hráče. Doufám, že se na nás přijde podívat co nejvíc lidí," říká Mašlíková.

Organizace akce ji pohltila. "Produkce mě hrozně baví a možná je to i směr, kterým bych se v budoucnu chtěla ubírat," dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám