Hlavní obsah
Článek

Herci z primáckých seriálů Cesty domů a Obchoďák se postavili proti sobě. Ne před kamerou, ale na charitativním volejbalovém turnaji Celebrity Beach Cup 2012, který se konal v neděli v pražských Žlutých lázních.

Konkrétně za seriál Cesty domů přišli akci podpořit Patricie Soukupová, která je v seriálu dcerou svého skutečného otce, herce Pavla Soukupa a Adam Mišík. Ten hraje v Cestách domů tak trochu sám sebe – studenta a nadějného hudebníka. Za seriál Obchoďák, který uvidíte na Prima family už zanedlouho, se do turnaje přihlásili seriálová prodavačka Aneta Krejčíková, představitelka asistentky Barbora Mottlová a Honza Komínek, který má roli poněkud problémového syna jedné z hlavních postav.

Každý z herců dostal jako posilu profesionálního volejbalistu, s nímž hrál debl proti další dvojici. Turnaje se zúčastnila i sama organizátorka Hanka Mašlíková (41) a podpořila jej celá řada dalších známých osobností. Například Mirek Šimůnek (46), který hraje v Cestách domů protivného doktora, zápas moderoval a herečka Lucie Černíková tu zazpívala.

A jak se dařilo seriálovým hvězdám u sítě? Zatímco kluci Adam Mišík s Honzou Komínkem vypadli poměrně brzy, holky si vedly podstatně lépe a bojovaly jako lvice. Nejdál se probojovala Patricie Soukupová. Se svým spoluhráčem – českým volejbalovým reprezentantem Jiřím Popelkou – skončili původně na čtvrtém místě.

„Turnaj vyhrála Hanka Mašlíková, ale své výhry se vzdala. Tak jsme poskočili na třetí místo. Medaili jsem věnovala Jirkovi za to, jakou měl se mnou trpělivost, a cenu od sponzorů – velkou láhev vodky – jsem dala tátovi,“ řekla s úsměvem Patricie.

Reklama

Další články

Načítám