Hlavní obsah
Článek

Když české beach volejbalistky předvedly na olympiádě fantastický výkon a famózní těla, u televizních obrazovek na ně dámy jen závistivě zíraly. "Ale varuju. Je to fakt náročný sport," svěřila Super.cz modelka Hana Mašlíková (41), která se sama tomuto sportu velmi intenzivně věnuje už několik let.

"Beach volejbal mě fakt baví, nešla jsem do toho jenom kvůli tomu, že pak máte skvěle vypracovanou figuru. Fakt zapojíte snad úplně všechny svaly," pokračovala modelka, která dokonce pořádá i vlastní turnaj, jehož výtěžek je určený na charitu, a který proběhne koncem srpna v pražských Žlutých lázních.

Tolik pádů, skoků a nečekaných rychlých pohybů vůbec se vidí jen u málokterého tzv. rekreačního sportu, tak nám nedalo, abychom se Hanky nezeptali, zda takové výkony nějak nekomplikuje její bujné, silikonem zvětšené poprsí. "Jako na všechny sporty, v mém případě na koně a do fitka, samozřejmě nosím zpevňující sportovní podprsenku. Ovšem někdy mám problém, abych neměla prsa až v síti," smála se Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám