Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silikonová kráska Hanka Mašlíková (28) je opět volná. Po dvouletém vztahu se rozešla se svým přítelem, právníkem Martinem Gillarem. Pánové, kteří již za měsíc budou moci obdivovat Hančiny vnady v magazínu Playboy, mají nyní opět šanci.

„Je to pravda. S Martinem již spolu nejsme. Je mi to líto, ale naše cesty vedou každá jinam,“ řekla Super.cz Mašlíková. O důvodech rozchodu modelka více mluvit nechtěla. Nikdo třetí za ním ale nestojí. „Novou známost nemám. Jsem sama. Odstěhovala jsem se od Martina do svého pronajatého bytu v Libni,“ prozradila.

Modelka se s charismatickým právníkem rozešla už podruhé. Tentokrát jde prý ale o definitivní rozhodnutí. Poprvé vztah pár ukončil po roční známosti loni na podzim. Začátkem prosince se ale dali znovu dohromady. „Někdy lidé zkrátka zjistí, že se mají více rádi, než si mysleli,“ vysvětlovala tehdy návrat Mašlíková.

Modelka se nyní chce soustředit především na práci. Volný čas věnuje své velké vášni - koním a také beach volejbalu, na který si prý vypěstovala závislost. "Konečně je krásné počasí a můžeme hrát venku. Hraji skoro každý den, nemůžu bez toho být," říká Hanka.

Mašlíková je vyhledávanou modelkou pro předvádění spodního prádla a plavek. Své vnady také představí v červnovém Playboyi, kde bude šokovat lesbickými fotkami s exotickou kráskou Nam. Fotky dívky nafotily společně v únoru v Thajsku. Pánové se tedy mají na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám