Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Hanka Mašlíková (41) možná bude opět bez práce. Poté, co televizi Prima koupil nový majitel, začínají pořádné změny. Jednou z nich je i zrušení pořadu Sport Star, pro který natáčela reportáže.

Loni dostala s kolegou Petrem Říbalem vyhazov ze Snídaně s Novou. Rychle po ní sáhla konkurenční televize Prima a angažovala ji jako reportérku do Sport Staru. Pro milovnici sportu to byla skvělá nabídka.

Sport Star však bohužel končí a Hanka tak možná o práci přijde. Uvidíme, zda pro ni televize nepřipraví něco nového. Moderátoři pořadu Andrea Košťálová, Roman Šebrle (49) a Petr Vágner (46) na dlažbě nebudou. Andrea moderuje ještě pořad Divošky, Roman zprávy a Vágner TOP STAR.

„Divákům nabízíme aktuální zpravodajský servis, a proto zařazujeme sportovní témata a reportáže také v rámci hlavních Velkých Zpráv. Se sportem se na Primě nadále počítá. V tuto chvíli probíráme další možnosti zapojení sportu ve zpravodajství, na on-linu a případně dalších formátech,“ řekl Super.cz Adam Halmoši.

Reklama

Další články

Načítám