Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chirurgický zákrok musela podstoupit moderátorka Snídaně s novou a modelka Hana Mašlíková (41) ze zdravotních důvodů. „Není žádným tajemstvím, že jsem si před lety nechala zvětšit poprsí. Výměna byla nutná, protože se na sonu zjistilo, že jsou implantáty naprasklé a začínají měnit tvar. Bylo to tedy hlavně ze zdravotního hlediska,“ svěřila Hanka.

Ta se s problémem trápila již nějakou dobu. Měsíc po narození syna Andrease, který přišel na svět loni v srpnu, ho musela přestat kojit, protože jí implantáty praskly. Spolu se zákrokem, který nyní podstoupila se moderátorka rozhodla, že si svůj bujný dekolt, kterým se roky chlubila, nechá zmenšit.

„Implantáty se musí vyměnit a při té příležitosti tedy zvolíme menší velikost. Mému manželovi jde v první řadě o mé zdraví. Nebral si mě a není se mnou kvůli velikosti ňader,“ svěřila Hanka s tím, že jejímu muži, profesionálnímu bojovníkovi André Reindersovi to nevadí. Mašlíková zákrok podstoupila bez jakýkoli potíží a po celou dobu jí byl po boku její manžel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám