Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobný recept, aby udrželi vztah nejen jako táta a máma, ale i jako milenci a partneři, má i Simona Krainová (51) s manželem Karlem Vágnerem. Moderátorka Hana Mašlíková (41) s manželem Andrém se snaží najít si čas jen sami pro sebe.

"Za osm měsíců jsme tedy zvládli jen jeden prodloužený víkend, kdy jsme odjeli do zahraničí bez malého. Ale občas se utrhneme aspoň na jeden večer. I když někdy je to nutné spojit s prací jako právě teď," svěřila nám Hanka na plese Prahy 1, který sice moderovala spolu s Leošem Marešem (47), ale manžel ji i tak doprovázel.

"Původně měl hlídat malého, ale nakonec jsme to vyřešili jinak. Dáváme si taková rande, aby to manželství bylo pořád pěkné," dodala a nás napadlo, zda by si po rande neměli třeba ještě zaplatit hotýlek, aby zase doma jen unavení nepadli do postele, jak nám nedávno o jejich soužití prozradila.

Tahle videoreportáž je ostatně poslední, kdy jsme s Hankou mluvili, než si odkočila k plastickému chirurgovi. Takže ji uvidíte ještě se "starými" většími implantáty, které vyměnila za menší v rámci reoperace, kdy byla výměna nutná kvůli prasklinkám, které se nich během let vytvořily.

Reklama

Další články

Načítám