Hlavní obsah
Článek

Krátce před porodem se Hanka Mašlíková (41) rozhodla ke kroku, který podstupuje většina těhotných žen, nechala se profesionálně nafotit. Moderátorka Snídaně s Novou měla sice spoustu snímků s bříškem, i tak ale toužila po památné fotce, která by jí připomínala dobu, kdy je poprvé těhotná.

„Těhotenství je jedno z nejkrásnějších období ženy, proto jsem se ho rozhodla nechat zvěčnit od skvělé fotografky Anety Kupcové, která je známá svou krásnou a čistou prací,” komentovala Hanka snímky, se kterými se nám pochlubila.

Bývalá modelka měla jasnou představu, jak by fotky měly vypadat. „Poslala jsem fotografce pár fotek a ona společně se stylistkou Kamilou Vodochodskou vše naplánovala. Má očekávání se víc než splnila,” říká Hanka.

Samotné focení v zahradách průhonického zámku netrvalo déle než dvě hodiny. „Nakonec se vše stihlo i s převleky, které musely probíhat mezi keříky a stromy, protože jsou venku vždy bojové podmínky,” s úsměvem vzpomíná na průběh focení Hanka Mašlíková, která za pár dní přivede na svět svého prvního potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám