Hlavní obsah
Článek

Od odhadovaného termínu porodu dělí Hanku Mašlíkovou (41) pouhé dva týdny. Hvězda Snídaně s Novou se ale téměř v ničem neomezuje a cítí se lépe než kdy předtím.

„Každopádně se cítím moc dobře. Všechny těhulky v poslední fázi těhotenství už nic moc nezvládají a funí, ale já to mám jiný,” radovala se Hanka, když s manželem Andrém Reindersem vybírala poslední část výbavičky.

Stále ještě není pevně rozhodnuto, jestli André bude přítomný u porodu. Nejspíš se to rozhodne na poslední chvíli podle situace. „Ani jeden nejsme úplně pro. Uvidíme, jak se to bude celé vyvíjet během příprav. Pokud se rozhodnu, tak tam manžel určitě bude. Akorát má strach, že mu při porodu hrozně vynadám,” smála se Hanka.

Hanka měla za úkol vymyslet jméno pro holčičku, na Adrém bylo vymyslet jméno pro kluka. Dvojice se na obou variantách bez problémů shodla a vůbec se nedohadovala. Prozatím ale nechtějí prozradit, jestli to bude kluk, nebo holka. „Zatím jsme to neprozradili a necháváme to být, ať je to aspoň malinkaté překvapení. Pokud to bude kluk, tak se bude jmenovat Andreas po tatínkovi manžela, holčička se bude jmenovat Isabel. Tohle jméno se mi hrozně líbí,” řekla Hanka Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám