Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teď už je vše v pořádku, ale ještě nedávno zažívala modelka Hana Mašlíková (41) velmi náročné životní období plné strachu o své rodiče.

Hančini rodiče byli nuceni opustit rodný dům v Krupce u Teplic a odstěhovat se do Prahy. Za všechno prý může šikana ze strany zlého souseda. „Rodiče se museli přestěhovat kvůli tomu, že je celé dva roky terorizoval soused. Úřady ani policie s tím nedokázaly nic dělat," říká Mašlíková.

Nepřátelský soused Hančiny rodiče vulgárně napadal, plival před nimi, krkal, poléval stromy kyselinou a dokonce vyhrožoval otrávením jejich psa. Špatné sousedské vztahy měly za následek to, že se Hančini rodiče báli dokonce vycházet na zahradu domu, kde modelka vyrůstala.

„Chtěli se přestěhovat jinam z Krupky, tak jsem řekla, ať se rovnou přestěhují do Prahy," říká Mašlíková. Hance spadl obrovský kámen ze srdce, když se její tatínek a maminka přestěhovali do Prahy, do pohádkového dřevěného srubu. Nejenže je už výpady souseda netrápí, ale navíc může být mnohem častěji s rodinou.

Reklama

Další články

Načítám