Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zesnulou herečkou Hanou Maciuchovou (†75) se přišli rozloučit její herečtí kolegové a přátelé na zádušní mši, kterou zorganizovala její dlouholetá kamarádka, herečka a dabérka Simona Postlerová.

„Hanička pro mě byla kamarádka a báječná kolegyně. Dávaly jsme si vždy najevo velkou přízeň a lásku. Myslím, že to bylo krásné,“ svěřila se nám ještě se slzami v očích herečka krátce po mši.

Do kostela sv. Ludmily na náměstí Míru přišel také Jaroslav Satoranský, se kterým si Hana Maciuchová zahrála v Krkonošských pohádkách, herec Václav Vydra (68), bývalá první dáma Dagmar Havlová (71), herečka Jitka Schneiderová (51) nebo herecký pár Petr Kostka a Carmen Mayerová a mnoho dalších.

„Byla neopakovatelná,“ nechal se slyšet herec a choreograf Vlastimil Harapes. „Měl jsem to štěstí ji poznat osobně ještě jako student a byla to ta nejvíc nonšalantní dáma, jakou jsem u divadla poznal,“ uvedl herec Kryštof Rímský, známý ze seriálu Ulice, ve kterém hrála dlouhá léta i Maciuchová. „Vstřícná, připravená, vždy usměvavá, a tak mi zůstane v hlavě pořád,“ vzpomíná Otakar Brousek ml., přezdívaný Ťulda.

Reklama

Další články

Načítám