Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hana Maciuchová (†75) má za sebou těžké časy. Bojovala s rakovinou, a sotva se vyléčila, onemocněl její milovaný tatínek. Ten bohužel nemoci podlehl. Vzpomínala na něj na křtu charitativního kalendáře pro projekt Dej pac, do něhož se fotila s německým ovčákem, které její táta celý život choval.

"Tihle psi mne provázeli díky tatínkovi celý život. Ani nespočítám, kolik jsme jich měli. Možná osm," nedopočítala se herečka, která se letos s tatínkem rozloučila, když skonal v požehnaném věku sedmadevadesáti let. Věnovala mu každou volnou chvíli.

Maciuchová zaklepala, že sama se cítí být zdravotně v pořádku. Delší čas ale odmítala nové divadelní projekty. "Nechci hrát víc než patnáctkrát do měsíce, tak musím brát ohledy i na případné kolegy. Moje představení, která hraji v Ungeltu, ve Viole a Divadle v Řeznické, jsou krásná a vystačím si s nimi," řekla Super.cz. Jedním dechem ale dodala, že přece jen na jednu nabídku kývla a příští rok začne na Vinohradech jednu novinku zkoušet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám