Hlavní obsah
Článek

Herečka Hana Maciuchová (†75) se objeví v nové divadelní hře. Naposledy kývla na nabídku ředitele Divadla Ungelt Milana Heina, který ji oslovil s rolí v chystané tragikomedii Petera Quiltera 4000 dnů. Premiéra se koná už tuto sobotu.

„Když mi Milan Hein nabídl roli v téhle inscenaci, ani vteřinu jsem neváhala, kývla na ni a měla jsem radost. Quilter je skvělý autor a podle mě jsou jeho texty zárukou kvality,“ pochválila divadelní hru Maciuchová.

Protřelá herecká matadorka si na jevišti zahraje se dvěma mladšími herci, což pro ni jistě bude pěkným zpestřením. Společnost jí budou dělat Petr Stach (42), známý například ze seriálu Případy 1. oddělení, a Ondřej Novák (31), kterého televizní diváci znají coby Davida Šohájka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Dva měsíce jsme spolu s kolegy zkoušeli a teď nás čeká premiéra. Osobně mám tragikomedie ráda, protože jsou to příběhy ze života, jednou jste nahoře, pak třeba dole, takže realita. Doufám, že se tohle představení bude líbit,“ přála si Maciuchová.

Jak herečka, která přes léto „nabíjí baterky“ jízdou na motokole v přírodě prozradila, zima není pro ni nejoblíbenějším obdobím.

„Hraji v několika představeních, večer se učím nebo si opakuji role, a když si chci odpočinout, čtu si nebo velice ráda luštím sudoku. To je moje zábava. Vycházky mě v tomhle počasí nelákají, raději moc nevycházím a těším se, až zima skončí a s ní zmizí i sníh a ledovka na ulicích. Jaro, léto i podzim jsou má oblíbená období,“ uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám