Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Snad celý národ se zděsil, když se před časem dozvěděl, že oblíbená herečka Hana Maciuchová (†75) bojuje se zákeřnou chorobou. Rakovinu prsu ale zdárně překonala. Jak na období boje o život vzpomíná?

Maciuchová se otevřeně rozpovídala u Aleše Cibulky v pořadu Můžu dál?. „Ten rok byl velmi proměnlivý. Byla jsem velmi zaskočená. Když člověka přepadne taková svízel jako mě, potřebuje velkou energii, aby to zvládl. Říkala jsem si, že mi nic jiného nezbývá. Zatím jsem zdravá. Také jsem začala pracovat,“ svěřila se Alešovi a jeho partnerovi Michalu Jagelkovi s čepicí na hlavě, která ale naštěstí neměla znamenat nic jiného, než že nestihla kadeřníka.

„Ten rok byl velmi proměnlivý. Resumé z toho je, že člověk opravdu neví, co ho může potkat. Je třeba mít postřeh na to, když život něco avizuje. Měla jsem hodně práce, tak jsem jela hodně přes, pak to člověka zastaví direktivně, a to už je dost pozdě,“ dodala největší hvězda seriálu Ulice.

Vánoce stráví s rodinou na Moravě, celkem ji ale čekají hned čtyři oslavy nejkrásnějších svátků v roce. A nesmírně se na ně těší, přestože hodně navštěvuje i hřbitovy a vzpomíná na blízké, kteří již odešli. Také však sdílí radost dětí příbuzných z toho, že na ně Ježíšek nezapomněl.

Reklama

Další články

Načítám