Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jedna z nejpopulárnějších českých hereček Hana Maciuchová (†75) opravdu šokovala řadu svých fanoušků! V upoutávce na jeden z nedávno natáčených pořadů totiž vystoupila s čepicí na hlavě a mnozí se začali hned strachovat, jestli se jí nevrátila zákeřná rakovina prsu!

Šlo o díl pořadu Můžu dál? Aleše Cibulky, v němž spolu se svým manželem Michalem Jagelkou (skvělý český dabér Leonarda DiCapria) přivítali hvězdné hosty Evu Pilarovou (†80), Jitku Ježkovou a právě také Hanu Maciuchovou.

„V předchozích dílech jsme navštěvovali hosty v jejich obydlích, na Vánoce jsme proto připravili dva speciály. V tomto díle navštívily náš domov tři dámy, v dalším všech patnáct účinkujících z předchozích dílů,“ řekl Super.cz Jagelka.

A jak je to se záhadnou čepicí na hlavě Hany Maciuchové? „Nic za tím nehledejte, není třeba se ničeho bát. Hanička měla ten den náročný program s rodinou, nebyl čas na maskérku a kadeřníka. Proto si nechala čepici. O svém boji s rakovinou s námi ale v pořadu hovoří a musím říct, že velmi otevřeně. Byla jako vždy senzační. Věnovala nám deset minut, pak už zae musela spěchat dál. Její obdivovatele ale jistě potěší, že je zdravá jako rybička,“ dodal Cibulka, jehož pořad odvysílá ve středu od osmé hodiny večerní jedna z barrandovských televizí. A prý bude na co se dívat.

Maciuchová v pořadu vypráví například i to, že Michal Jagelka byl kdysi jejím studentem a že mu musela rázně srazit hřebínek, aby z něj nebyl takový frajer.

Reklama

Další články

Načítám