Hlavní obsah
Článek

Plná dojmů z dovolené, odpočatá a ve skvělé kondici dorazila herečka Hana Maciuchová (†75) na nádvoří Chodovské tvrze, kde spolu s kolegyní Dášou Zázvůrkovou představily divákům svůj parádní komponovaný pořad plný písniček, básní a monologů s názvem Poesie šansonu.

„To, že člověk aktivně relaxoval a poznával nepoznané, se musí projevit. A to je i můj případ. Já jsem si užila a prožila nádhernou dovolenou. Na motokole jsem absolvovala poznávací okruh Dolomity, jela kolem Drávy a čerpala novou energii. Bylo to jak úchvatné, tak i vzrušující,“ uvedla před vystoupením Maciuchová.

Jak ještě prozradila, nový dopravní prostředek, motokolo, si zamilovala a po návratu ze zahraničí na něm obrazila i část Moravy.

„Víte, normální kolo mi nic neříká. Nechci zbytečně plýtvat energií, já si chci užívat, pozorovat a vnímat. Ne šlapat do pedálů. Tak třeba kolem Olomouce, kudy jsem jela, jsou překrásné cyklostezky, ale nejen tam. Cestou mne doprovázela vůně obilí, obklopovala příroda a musím to říci, pyšním se tím, že z tohohle kraje pocházím,“ dodala Maciuchová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám