Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Stálice české populární hudby Hana Zagorová (†75) si i letos pro své fanoušky připravila vánoční dárek v podobě koncertu v pražské Lucerně. Vystoupení si samozřejmě nejvíce užil její manžel Štefan Margita (67).

Koncert Hanky Zagorové patří k Vánocům stejně neodmyslitelně jako stromeček a cukroví, takže i letos byla Lucerna nacpaná k prasknutí. Zpěvačka, která se na hudební scéně pohybuje už od 60. let minulého století, má neuvěřitelně bohatý repertoár, takže pro ni nebylo snadné sestavit program koncertu, kde zazněly její největší šlágry.

Vystoupení Zagorové si nenechala ujít Lucie Borhyová (45), již se zpěvačkou pojí příbuzenské vazby. S sebou přivedla rybáře Jakuba Vágnera, s nímž by sice tvořila hezký páreček, ale oba tvrdí, že jsou jen dlouholetí kamarádi.

Zagorová mohla v nadšeném publiku zahlédnout i Hanu Maciuchovou (†75), ale její pohledy nejvíce směřovaly ke Štefanu Margitovi. Slovenský tenorista byl na svou manželku náležitě hrdý a v zákulisí ji zahrnul něžnostmi. Od svatby tohoto slavného párečku už uběhlo 23 let, ale Hanka a Štefan spolu mají stále harmonický vztah.

Reklama

Další články

Načítám