Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po slavnostním udílení TýTý budou mít asi co vysvětlovat. Ačkoliv se PR oddělení Novy jasně vyslovilo, že televizní ceny nepodporuje, některé hvězdy nebyly příliš kolegiální a významnou akci si nenechaly ujít.

Jako první se ve vinohradském divadle ke všeobecnému překvapení objevila Dana Morávková (52), jedna z hlavních tváří nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Ordinace byla původně nominovaná. O tom, že se Nova TýTý neúčastní, vím, ale jsem tady sama za sebe s manželem, který doprovází na koncertech nominovanou Lucii Bílou (58). Ostatně nejsem tady sama,“ řekla nám Dana.

A měla pravdu. Již za chvíli se zapovídala se Zlatou Adamovskou (65), která hraje ve stejném seriálu, a doplnila nám další rebely, které jsme sami v davu nezahlédli. „Je tady třeba Mirek Šimůnek,“ upozornila nás Morávková, a my jsme oponovali, že ten moderuje VIP zprávy na Primě, která se od cen nedistancuje.

„Jo, tam ale já jsem vlastně taky v Kdo je kdo?“ hájila se Dana. V divadle nechyběla ani Hana Maciuchová (†75), která je součástí nekonečného seriálu Ulice. Ta má však na Vinohradech stálé angažmá, takže její přítomnost byla omluvitelná.

Reklama

Další články

Načítám