Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že to mnoha herečkám v televizi sluší a vypadají překrásně, je mnohdy pouze dílem šikovných vizážistek a maskérů. Když je pak potkáte ve skutečnosti, až taková paráda to není. Existují ovšem výjimky a k nim bezesporu patří Hana Maciuchová (†75), která příští rok oslaví už 70. narozeniny.

Křehká brunetka si s kamarádem, hlasovým pedagogem Eduardem Klezlou, vyrazila na představení legendárního muzikálu Fantom opery do pražské GoJa Music Hall. Na premiéře nebyli, jednak jim bránily pracovní povinnosti, a pak usoudili, že je vždy lepší, když se protagonisté "vyhrají" a dílo náležitě vstřebají.

Pro diváky večerního představení byla Hana Maciuchová další atrakcí. Neskutečně jí to totiž slušelo, takže se na ni před představením i o pauze upírala řada zvědavých pohledů. "Bylo mi ctí takovou dámu, jakou je Hana Maciuchová, přivítat na našem představení," byl z její návštěvy nadšený producent František Janeček (79).

A tajemství hereččina půvabu? To, že by kvůli tomu, aby vypadala minimálně o deset let mladší, navštěvovala kliniky plastické chirurgie, rozhodně odmítá. Důležitá je pro ni zejména psychická pohoda, tvrdí Maciuchová, která inklinuje k východním náboženstvím, zejména k buddhismu.

Reklama

Další články

Načítám