Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pokud naše zdroje ze štábu seriálu Ulice mluví pravdu (a že ji dosud vždycky měly stoprocentní), diváci tohoto nekonečného seriálu by si měli připravit kapesníčky! Jak Super.cz již uvedl dříve, jedna ze zásadních postav této továrny na emoce a dramatické příběhy zemře. Půjde do seriálové rakve pekařka a drbna Nyklová, Peškova dcera a matka feťačky Adriany Klára nebo národem milovaná (a jeho částí i nenáviděná) přehnaně charakterní profesorka Hejlová?

Právě tyto tři postavy jsou podle zdrojů největšími kandidátkami na smrt v Ulici. „Pokud vím, tak v seriálu rozhodně zdaleka nekončím,“ řekla Super.cz představitelka Nyklové Jaroslava Obermaierová (77). A seriálová smrt je dávno natočená, takže její roli si lze ze seznamu adeptek na smrt vyškrtnout.

„No a Hejlové, kterou představuje Hana Maciuchová (†75), by se zbavil jen blázen. Ta odejde až ve chvíli, kdy bude chtít sama. Vždyť je v seriálu tak dobrá, že za svou roli dostala už řadu cen,“ říká zdroj z Ulice.

Smrt tak s největší pravděpodobností zkosí Kláru Peškovou, kterou hraje Hana Igonda Ševčíková, známá coby Mařenka z druhé série Arabely. Jak se to stane, je ale ještě tajemstvím. „Je to ona a dojde k tomu kolem patnáctého ledna,“ odtajňuje náš zdroj. Zda to bude souviset se seriálovou dcerou Kláry Adrianou, po které jdou dealeři drog, to se teprve uvidí.

Tuhle vypočítavou blonďatou postavu si sice někteří oblíbili, jiní jí ale nemohou přijít na jméno kvůli tomu, jak se snažila ulovit Oldu Farského (Ondřej Pavelka) a odloudit ho od jeho ženy. Nebo kvůli intrikám, díky kterým se chtěla dostat k velkému majetku. Dcera fanoušky milovaného Vlastimila Peška (Rudolf Hrušínský) to má ale podle všeho v Ulici definitivně spočítané!

Reklama

Další články

Načítám