Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Hanka Křížková (66) prošla koronavirem s těžkým průběhem a stále ještě dochází na plicní rehabilitace. Už se těší na první jarní dny a také na okamžik, kdy se bude opět moct postavit na pódium před fanoušky.

„Už se moc těším na koncerty, recitály, na svoje talk show, na muzikály, ale hlavně na diváky,“ řekla Super.cz sympatická zpěvačka. „Je to opravdu nešťastná doba, ale já pevně věřím, že se sluníčkem přijde zlepšení a v létě nebo nejpozději na podzim bude zase dobře,“ svěřila se zpěvačka, která ale stále musí své koncerty rušit a oddalovat.

„Mám připravený koncert s kapelou, ale už ho potřetí přesouvám, a to nemluvím o recitálech, svých talk show, muzikálech, ale co se dá dělat. Moc mě mrzí, že jsem musela desítky vystoupení zrušit, strašně mi zpívání a hraní chybí. Ale musíme vydržet, však jsme na tom všichni stejně,“ přidala zpěvačka, která také do teď zkoušela nový muzikál Láska nebeská, který by měl mít premiéru na podzim.

Zpěvačka tak doufá, že se do té doby dá po koronaviru a pravidelných rehabilitacích absolutně do pořádku. Aktuálně relaxuje především doma a na balkóně.

„Musíme si dělat radost, já například s prvním sluníčkem nevydržela a nadšeně jsem vtrhla do květinářství a nakoupila petrklíče, chudobky, nízké karafiáty a narcisky, zkrátka všechno, co tam bylo. A jsem šťastná. Sázím a modlím se, aby nemrzlo. Už máme přece jaro,” dodala závěrem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám