Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Hanka Křížková (66) se v loňském roce doslova prala s koronavirem a jeho nelehkým průběhem. Jak Super.cz v nedávném rozhovoru řekla, je ráda, že už se cítí dobře, následkem prodělaného koronaviru musela ale začít docházet na rehabilitaci plic.

„S plicní rehabilitací jsem velmi nadšená. Dostala jsem se na Prosek k úžasné plicní fyzioterapeutce. Nejen, že mi vše polopaticky vysvětlila a uklidnila mě, ale protáhla mi i všechny svaly, které souvisí s dýcháním,“ řekla Super.cz Hanka.

„Ještě jsem dostala RC-Cornet, VZP ho dává pacientům zdarma, což je taková roura, ve které je silikonový plátek, který svým dechem rozkmitáte,“ dozvěděli jsme se od zpěvačky, která chce své plíce dostat zase do původního stavu. Aktuálně zkouší nový muzikál Láska nebeská, kde si zazpívá.

K domácím úkolům si tedy kromě zkoušení scénáře nové muzikálové role přidala další. „Cvičit s ním budu 3-4 x denně, a ještě každý týden mám individuální plicní rehabilitaci. Takže se těším, že za pár týdnů budu zase úplně ok,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám