Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Hanka Křížková (66) patří k těm, kteří již prodělali koronavirus. Průběh této nemoci rozhodně neměla lehký. Provázely ji bolesti hlavy, zad, očí, kašel, bolesti břicha nebo zvýšená teplota. Po více než dvoutýdenní léčbě jí ale naštěstí vyšel negativní test a mohla se tak pomalu vrátit do běžného života. A ačkoli kromě klasické medicíny vyzkoušela také bylinné sirupy, stále ji trápí kašel, kterého se ani s použitím babských rad nemůže zbavit.

„Protože mě už delší dobu neopouští kašel, tak jsem absolvovala vyšetření na plicním, kde mi udělali také rentgen. Paní doktorka mi sdělila, že trpím akutní bronchitidou, která může odstoupit klidně za několik týdnů,“ posteskla si Super.cz zpěvačka, která povětšinou kolem sebe šíří dobrou náladu.

„Dostala jsem týdenní antibiotika a jsem opět v domácím léčení a doufám, že antibiotika zaberou a ta bronchitida se rozhodne mě opustit,“ dozvěděli jsme se od zpěvačky. „Naštěstí už mě ale opustily veškeré ty další nepříjemné bolesti, co mě trápily během léčby covidu. Musím říct, že takhle jsem si tedy neužila ani po všech operacích kloubů,“ řekla Hanka, která doufá, že bude brzy rozdávat radost fanouškům svým zpěvem. „V Divadle Broadway jsme začali zkoušet muzikál Láska nebeská, tak věřím, že se vše vrátí do normálu. Moc už mi totiž publikum a diváci chybí,“ dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám