Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někomu se podařilo v karanténě pár kilo zhubnout a na postavě zapracovat, jiní naopak v režimu povolili. Stejně jako zpěvačka Hana Křížková (66), která si nucené pracovní volno zpříjemňovala posezením s přáteli, kde se náležitě hodovalo.

„Podařilo se mi tři kila přibrat, protože jsem pořád něco pekla nebo sousedi vařili,“ přiznala zpěvačka. V něčem na ni měla karanténa i pozitivní vliv. „Zlepšila jsem se ve stolních hrách, člověče, kostky, takové ty hazardní hry, ale bez peněz. Vytřídila jsem spoustu věcí, probrala CD a DVD. Oblečení, takové ty věci, do kterých se už nevejdu, a přesto do toho pořád hubnu nebo mám hodně oblečení na chatu, přestože chatu nemám, ale skladuju to. Všechno šlo pryč,“ raduje se z jarní čistky Hana.

Nejvíc se jí stýskalo po publiku, kterého se už nemůže dočkat. Koncem měsíce se znovu pustí do koncertování a vlastní talkshow na Moravě. Od září by se měla vrátit na divadelní prkna v muzikálech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám