Hlavní obsah
Článek

V seriálu Svatby v Benátkách se to hemží různými postavami. Jednou z nich je i svérázný podprsenkový guru paní Kuncová, kterou hraje zpěvačka Hanka Křížková (66).

„Kuncová je vtipná, dobrosrdečná a upovídaná ženská, která má salon s prádlem. Dost svérázným způsobem radí ženám, jakou si mají vybrat podprsenku. A protože trpí profesionální deformací, na všechny ženy se dívá tímto úhlem pohledu. A nejen dívá, neváhá jim sáhnout na prsa a názorně jim vysvětlit, jaké prádlo mají nosit,“ říká Hanka Křížková, která tak osahávala například bývalou přítelkyni Tomáše Kluse, herečku Lenku Zahradnickou.

„S Martinem Krausem a Lenkou Zahradnickou jsme se při natáčení společných scén moc nasmáli. Postava Kuncové má reálný předobraz, a to paní, která přesně stejným způsobem ženám poměřuje prsa, když jim radí, jakou si mají pořídit podprsenku. S Lenkou jsme se cítily zvláštně, možná až trochu trapně, naopak panu režisérovi a kameramanům se to moc líbilo. Nakonec jsme z této scény všichni udělali humornou situaci,“ líčí zpěvačka.

Hanka Křížková už má za sebou například roli v seriálu Ošklivka Katka. „Jsem zvědavá, jestli se do Svateb v Benátkách má postava bude vracet a stane se z ní, jak já říkám, "průchozí" role. Byla bych docela ráda, kdyby ano, protože humoru není nikdy dost a Kuncová by do seriálu určitě humor vnesla,“ uzavřela Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám