Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Hanka Křížková (66) neprožije letos zrovna čítankové Vánoce. Zpěvačka je po náročné operaci kolene a z nemocnice se dostane nejdříve za měsíc. Křížková tráví svátky ve špitále ale dobrovolně.

„Tento termín jsem dopředu plánovala. Vánoce jsou jediný čas, kdy mi můj pracovní program dovolí vypnout," prozradila nám paní Hanka.

Aby byla zpěvačka v těch nejlepších rukou, odjela na operaci z Prahy až do Mladé Boleslavi, kde nyní nově působí její ošetřující lékař Petr Hajný. „Pan doktor mi už operoval kyčel. On je pro mě zárukou perfektně odvedené práce.Tak jsem se za ním vydala," vysvětluje Křížková.

Zpěvačka šla pod kudlu v úterý a brzy bude převezena do Prahy na Malvazinky, kde bude tři týdny rehabilitovat. „Vůbec mě netrápí, že strávím Štědrý den v nemocnici. Chystají se mě navštívit moji přátelé a to je pro mě důležité," říká.

My jsme se dozvěděli, že paní Hanku hodlá navštívit Monika Absolonová (47), Ivana Chýlková (60), nebo herec a dvorní textař Rudolf Kubík. „Všem blízkým jsem už rozdala dárečky, můžou je otevřít ale až na Štědrý den," uvedla Hanka Křížková, která ani připoutaná na lůžko neztrácí dobrou náladu.

Reklama

Další články

Načítám