Hlavní obsah
Článek

Jiří Krampol (85) se v pondělí loučí se svou zesnulou manželkou Haničkou (†59), která minulý týden náhle zemřela. Oblíbený herec nemá rád klasické pohřby, a tak pro rodinu a přátele uspořádal vzpomínkové posezení v restauraci vdovy po Stanislavu Grossovi (†45) Šárky Grossové, které se prý nemá nést ve smutném duchu.

Do restaurace dorazila rodina Hanky Krampolové i Hančini a Jirkovi přátelé - Dáda Patrasová, bývalý premiér Jiří Paroubek, Luděk Sobota s manželkou Adinou, producent Pavel Pásek, lékařka Ivana Němečková, jež s Hankou mluvila pár hodin před její smrtí, šéf soutěže Muž roku David Novotný, bývalý boxer Rostislav Osička a další.

Jiří Krampol uspořádal vzpomínkové setkání na zesnulou manželku Hanku.

S jinými přáteli už Krampol na svou ženu vzpomínal v neděli večer u hudebního vystoupení svého kamaráda Radima Flendera.

Krampol se svou manželkou Hankou prožil 27 let. Hanka Krampolová poslední roky bojovala se závislostí na lécích a cigaretách. V dubnu byla po čtvrt roce propuštěna z psychiatrické léčebny v Bohnicích a podle Krampola léčba zabrala.

Hanka se cítila dobře a pár dní před smrtí dokonce navštívila kosmetický salon a těšila se na dovolenou. Náhlé úmrtí bylo způsobeno krvácením do trávicího traktu a celkovým vyčerpáním organismu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám