Hlavní obsah
Článek

Největším tématem jsou pro Hanu Krampolovou (†59) i po třetím měsíci odvykačky pořád ještě cigarety. Když jsme si povídali o jejím pobytu v bohnické léčebně, dopodrobna nám vyprávěla o svém kouřícím režimu. A přidala i drsnou historku.

"Kouřím šest cigaret denně a otravuju s tím sestřičky, protože mám přesně dané časy, kdy můžu jít kouřit. Je to v devět ráno, v jednu po obědě a ve tři. Mohla bych ještě v pět, ale to už nechodím, protože je v televizi Komisař Rex. Takže si vždycky si dám dvě," popisovala nám.

"Vycházím z areálu, chodím o patro níž mezi chlapy, který mě vždycky vítají a otravují mě když vidí, kolik mám cigaret. Jeden pán vždycky říká: Necháš mi čouda?," vyprávěla s tím, že se o cigarety dělit nesmí.

"Jsou to moje cigarety a sestřičky koukaj, jestli nedávám cigarety jiným pacientům. Protože jeden pán si dal ode mne čouda a zamotala se mu hlava. Spadnul a rozbil si hlavu," šokovala. "Já jsem tam totiž nejmladší pacientka a jsem jediná, kdo tam nemá plínky. Je to asi blbý psát, ale je to pravda," dodala Krampolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám