Hlavní obsah
Článek

Přestože se objevila celá řada spekulací, co přesně trápí Hanku Krampolovou (†59), ve skutečnosti zatím nic přesně neodhalili ani její ošetřující lékaři.

„Ani doktoři přesně nevědí, co se v jejím těle děje, stále provádí různé testy a zjišťují podrobnosti. Překvapuje mě, že novináři s jistotou tvrdí, co jí přesně je. Píší o žaludku, o střevech, což je nesmysl,” svěřil se Super.cz Jiří Krampol (85), který už sám nechce podávat o zdravotním stavu své ženy bližší informace.

„Nedivte se mi. Cokoli řeknu, tak tomu úplně přetočí význam,” říká smutně.

Podle známého herce u manželky vše vyvolaly její fatální pády. „Má za sebou tři těžké úrazy. Když jí to bolelo, tak si vzala prášek, když nemohla spát, vzala si prášek. Teď se z toho musí dostat. Tělu se musí vrátit funkce, které to užívání léků ovlivnilo,” vysvětluje.

Hana Krampolová je aktuálně v léčení v oddělení závislostí v psychiatrické nemocnici v Bohnicích, odkud ji přivezli ze sanatoria v Červeném Dvoře.

Lékaři z Bohnic nejsou vůbec nadšení z toho, jakou pozornost láká jejich mediálně známá pacientka. „Je důležité, aby měla hlavně klid. V novinách se už několikrát objevily její fotky, které museli paparazzi pořídit v krytém areálu nemocnice, jak se tam asi dostali?,” diví se Krampol, který je neustále pod kontrolou fotografů.

„Když měla Hanka nastoupit v Červeném Dvoře, tak tam na ni fotografové čekali už o čtyři dny dříve. Všude mají uplacené informátory, jinak si nedovedu vysvětlit, jak by o nás mohli vědět,” diví se Jiří Krampol, který doufá, že se situace kolem něj a manželky brzy uklidní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám