Hlavní obsah
Článek

Víc jak půl roku se Hana Krampolová (†59) potýká s vleklými zdravotními problémy, které souvisí s její závislostí na nikotinu. Osmapadesátiletá žena je aktuálně hospitalizovaná na oddělení pro léčbu závislostí na psychiatrii v Bohnicích.

Pravdou ale je, že s jistými zdravotními potížemi se potýká také její manžel Jiří Krampol (85). Není se čemu divit, když před měsícem oslavil jedenaosmdesáté narozeniny. Po nepříjemném zranění ho dlouhodobě sužují bolesti kolene. „Noha mě strašně bolela, měl jsem přetržený vaz. Je to jako vytahaná guma, ten vaz už prostě nepruží, ale bohužel se to nedá operovat,” posteskl si Super.cz známý herec.

Oblíbenému komikovi naštěstí pomohla jeho bývalá manželka Marta Krampolová, která mu doporučila fyzioterapeuta MUDr. Jana Semíka. „Dřív jsem ušel pár kroků, tak to bolelo. Teď chodím k výbornému doktorovi na elektroléčbu a výsledky jsou znát,” libuje si dabér, který například propůjčil hlas Jeanu Paulu Belmondovi.

Řadu let byl Krampol častým návštěvníkem posilovny a s nadšením hrál tenis. Na sport ale nyní musí zapomenout. „Na běhání to není, ale chodím normálně. Když jdu do schodů, tak jdu krok sun krok,” mávl rukou.

Ani přes trable s manželkou a svůj vysoký věk Krampol nepolevuje v pracovním nasazení. Natáčení filmu s pracovním názvem Plavčík, kde si měl zahrát hlavní roli, se odložilo kvůli nemoci Karla Gotta, který si měl zahrát jeho parťáka. Místo legendárního zpěváka našli náhradu v Josefu Lauferovi. Nyní se ale čeká na to, až režisér Tomáš Magnusek dotočí rozdělaný projekt na Slovensku. „Je stále co dělat. Mám představení v Divadle Semafor, která jsou dlouho dopředu vyprodaná, a jezdím na besedy. Nemůžu si stěžovat,” dodává Jiří Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám