Hlavní obsah
Článek

Zamezit všem spekulacím. To byl důvod, proč organizátor soustředění soutěže Muž roku, jehož hostem jsou i manželé Krampolovi, David Novotný svolal tiskovou konferenci pro přítomná média. Byl přítomen i Jiří Krampol (85) a lékařka, která se skupinou jela. Ta zřejmě měla informovat o odborné diagnóze, kvůli níž byla Hana Krampolová (†59) hospitalizována.

Podle ní nebyl Hančin zdravotní stav až tak vážný. Ovšem personál tuniské kliniky šokovala hlavně Hančina extrémní vychrtlost. "Nevěděli, že tak vypadala už předtím," komentovala zdravotní stav Krampolové Ivana Němečková.

"Na jednotku intenzivní péče ji umístili hlavně pro jistotu, protože je cizinka, která má jazykovou bariéru a je tam stále k dispozici zdravotní sestra. Její diagnóza určitě nebyl kolaps organismu," uvedla s tím, že Hanka jen zvracela a měla průjem. Přesnou diagnózu ovšem nespecifikovala.

Jiří Krampol je hlavně vděčný za to, že jeho žena má výbornou péči, díky které se jí udělalo velmi rychle lépe. Už na JIP se prý ptala po cigaretě. "Doufám, že za dva dny už se se mnou bude koupat v moři a opalovat. Je o nás o všechny dobře postaráno," ocenil i péči cestovní kanceláře a pracovníků úřadu pro tuniský cestovní ruch, kteří na soustředění Muže roku participují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám