Hlavní obsah
Článek

Že Hana Krampolová (†59), která je nyní na uzavřeném psychiatrickém oddělení nemocnice na Karlově náměstí v Praze, potřebovala psychiatrickou léčbu už dávno, ví každý, kdo ji a jejího manžela Jiřího Krampola (85) dobře zná. Přečtěte si, jaké vylomeniny bývalou učitelku dostaly do spirály polykání prášků a pití alkoholu ve velkém!

Ještě před několika lety to byla fajn žena, která nezkazila žádnou legraci. Jenže takřka v přímém přenosu začalo být vidět, jak se mění v nepoznání.

Náznakem toho, že se s ní děje něco nepatřičného bylo to, když se před šesti lety objevily první obvinění z krádeží v obchodech. Ty měly být opakované, následně se přidalo tvrzení Krampolovy bývalky, že jí jeho současná žena posílá brutální esemesky.

V lednu 2012 přišla zatím asi největší ostuda. Po pijatice s Jiřím a kamarádkou Hanku začala sžírat žárlivost, napadla manžela paličkou a pustila se i do návštěvy. K tomu všemu měla potřebu to v přímém přenosu volat do médií včetně Super.cz.

Došlo několikrát i k tomu, že volala na všechny strany v podnapilém stavu, s lidi měla telefonáty plné sprosťáren a některým dokonce vyhrožovala. Pak za ní vše žehlil nešťastný Jiří Krampol.

Ještě horší situace nastala, když jí v dubnu 2012 zemřela maminka, na kterou byla fixovaná. Zlí jazykové samozřejmě hned začali tvrdit, že si aspoň našla důvod, proč sáhnout po láhvi.

Ve stejném roce přišla první zranění: výron a zranění kolena poté, co se zřítila ze schodů. Pak následovalo uklouznutí po psí moči, zranění ramene nebo zlomenina kotníku. A jedna operace za druhou. Na nějaký čas skončila i na vozíku. Mezi zasvěcenými se celou dobu spekuluje o tom, zda nešlo o následky nadměrného pití alkoholu.

Hana Krampolová celou dobu tvrdila, že příliš nepije a že má chuděra jen smůlu. Poslední události, při nichž jí už šlo o holý život, ale donutily i jinak až nesmyslně tolerantního herce Krampola rázně zakročit a poslat ji léčit se.

Nejen on, ale i jeho kamarádi a blízcí věří, že se ze svých závislostí dostane a bude z ní opět ona správňácká Hanka, jak ji ještě před sedmi lety znali!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám