Hlavní obsah
Článek

Kvůli zlomenému kotníku v levé noze dočasně skončila na vozíku. Teď se Hana Krampolová (†59), manželka Jiřího Krampola (85), objevila po delší době na veřejnosti, kde se o ni staral vzorně nejen manžel, ale i kamarád.

„Na operaci jsem byla v říjnu, do nohy mi dávali štěp, aby mi držela. Doma jsem se už ale naučila chodit s berlemi, jen takhle venku se pohybuju na vozíku, protože na tu nohu nesmím šlapat. Hodně mi pomáhá kamarád. V únoru snad bude po všem, do té doby mi nohu pravidelně převazují a mažu si ji vepřovým sádlem. Dobře se to díky tomu hojí,“ řekla Super.cz Krampolová na vánoční besídce Semaforu Pohoda Vánoc, na níž se již pravidelně několik let vzpomíná na zesnulého Miloslava Šimka.

„Je to opravdu krásné představení, sejdou se staří přátelé a vzpomínají. Pořad má velký úspěch. Moc se mi líbil,“ řekla Hanka. Tu prý kamarádi na akci láskyplně oslovovali jako Mariku Gombitovou podle vozíčku, na němž se pohybovala.

A jak vůbec zvládne zařídit Vánoce, když je nyní téměř nemohoucí? „Přijede pro nás s Jirkou syn, pojedeme na Sázavu za jeho rodinou a vnoučaty. Pro vnučku máme třeba penál, malý bude mít dva roky, tak dostane tříkolku, aby na ní mohl řádit jako závodník. A my dospělí jsme se domluvili, co si kdo koupí, a dáme si na to peníze,“ dodala Krampolová.

Reklama

Další články

Načítám