Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Will Smith, David Beckham, Leonardo DiCaprio, Jessica Chastain, Dustin Hoffman, Nicole Kidman, Diana Ross, Uma Thurman, Nicki Minaj, Eva Longoria... To jsou osobnosti, které se postaraly o to, aby se v rámci nablýskaného večera amfAR Gala Cannes vybralo přes dvacet miliónů dolarů.

Na opulentní události, pořádané v rámci filmového festivalu v Cannes v Hotelu du Cap-Eden-Roc, jsme i my měli zástupkyně. Českou krásu reprezentovaly Karolína Kurková, Petra Němcová a Hana Jiříčková. Poslední jmenovanou pozvala na unikátní večer osobně bývalá šéfredaktorka francouzské mutace časopisu Vogue. „Když vám legenda jako Carine Roitfeld zavolá a zeptá se vás, jestli byste se zúčastnili této akce s dobrým úmyslem, tak samozřejmě necháte vše být a jste si jistí, že tam budete,” uvedla světově úspěšná česká modelka, která před deseti lety zvítězila v prestižní soutěži Elite Model Look Czech Republic.

Nádherná rodačka z Brna si akci, pořádanou na Azurovém pobřeží, velmi užila. „amfAR show a aukce byl skvělý zážitek a jsem hrdá na to, že jsem mohla být součástí,” řekla Hana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám