Hlavní obsah
Článek

Herečka, ale i talentovaná zpěvačka Hana Holišová (43) oslavila začátkem srpna 41. narozeniny. Do povědomí televizních diváků se zapsala rolí sympatické Anny Peškové v seriálu Velmi křehké vztahy. Při pohledu na snímky z dob natáčení je až záviděníhodné, že se tahle oblíbená česká herečka vůbec nezměnila.

Držitelka ceny Thálie si od své první velké televizní role dala s nekonečnými seriály pauzu a věnovala se hlavně činohře, muzikálům nebo filmu. Na obrazovky se začala pravidelně vracet v roli švadlenky Veroniky Maléřové v seriálu Ulice.

Úspěšná byla i její cesta v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, jejíž první řadu vyhrála. Do divácky oblíbené show se vrátila letos, kdy se o vítězství utkala se šampiony z řad předchozích, a nakonec se o první místo dělila s Davidem Gránským (32).

Holišová se narodila v Brně a dodnes mezi Moravou a Prahou pendluje, především kvůli divadlu a natáčení Ulice, což těžce nesou její psí mazlíčci. „Třináct let jsem měla boxera, který se mnou většinu mého cestování statečně absolvoval. Byl dobrý parťák, ale taky jsem měla výčitky, že ho s sebou pořád všude tahám, a jestli by mu nebylo lépe v domku se zahradou," svěřila v nedávném rozhovoru Super.cz

V současné době ji mohou fanoušci vidět na filmovém plátně ve snímku Gump, pes, který naučil lidi žít nebo ve venkovních představeních na Biskupském dvoře. Na podzim se představí v připravovaném muzikálu Pretty Woman, ve kterém si zahraje prostitutku Vivian, jako ve filmové verzi Julia Roberts (56).

Reklama

Další články

Načítám