Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je sice vystudovanou činoherní herečkou, ale v posledních letech boduje hlavně na hudebním poli. Hana Holišová (43) je často obsazovaná do předních českých muzikálů a všeobecný zájem si získala vítězstvím v první řadě soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Hereckou příležitost dostala i ve filmu Gump.

Její role maminky od rodiny, která hlavní postavu pejska málem utýrá k smrti, ale rozhodně není pozitivní. Nemá Hanka strach z toho, že bude čelit divácké kritice?

„Jako pejskařka bych raději dala přednost roli vstřícnější k mým milovaným zvířatům. Ale řekla jsem si, že je vlastně důležité ukázat lidem, jaká je bohužel realita. Film má ale naštěstí jedno důležité poselství - snaží se ukázat obrovské, čisté a hluboké přátelství mezi lidmi a psy,“ řekla Super.cz Holišová.

Na negativní reakce je však Hanka připravená. „Kdybych byla dítě, tak budu na tu paní naštvaná. Jsem připravená, že přijde i taková reakce,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám