Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tentokrát ji čeká pořádně žhavá proměna. Hana Holišová (43) se ve třetí epizodě show Tvoje tvář má známý hlas promění v nestárnoucí divu Jennifer Lopez (54). Americká hvězda je známá svými sexy kostýmy a odvážnými tanečními kreacemi.

Ty neminou ani Hanku, a kromě zpěvu tak bude muset před diváky a porotou předvést i své pohybové dovednosti. Když zadeček ve stylu známé zpěvačky rozvlní twerkováním, nadchne především pánské osazenstvo poroty. Podívejte se na ukázku jejího vystoupení.

Holišová byla úplně první vítězkou české verze pořadu. Vrátila se po pěti letech do sestavy šampionů.

„V první řadě Tvoje tvář má známý hlas jsme vlastně byli jako takoví průkopníci a tenkrát vlastně nikdo moc nevěděl, jestli to bude úspěšné, takže to na tom bylo dosti napínavé,“ zavzpomínala.

„Teď je to oproti první řadě zajetý pořad. Myslím, že můžu říct, že nyní už mám takový trochu nadhled, ale zároveň si to chci užít. Samozřejmě cítím i velkou zodpovědnost vůči lidem, kteří nám fandili, takže je člověk nechce zklamat,“ dodala Holišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám