Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravidelně ji vidíme nejen v nekonečném seriálu Ulice, ale také na divadelních prknech. Hana Holišová (43) má ve svém repertoáru na dvanáct činoherních a muzikálových rolí a vedle toho zvládla také oslnit svým pěveckým výkonem v oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas.

Oblíbená herečka se nyní rozhodla ve svých aktivitách ale polevit. „Nyní se snažím pracovně zvolnit tempo, snad bude i dostatek času. V posledních letech jsem toho měla opravdu moc a řekla jsem si, že potřebuju také trochu volného času,“ prozradila herečka a zpěvačka.

„Fanoušci se ale nemusí bát, žádný projekt neukončuji, spíš neberu nové projekty a nové pracovní závazky,“ svěřila Holišová s tím, že účast na benefičním muzikálovém večeru Horečka úterní noci rozhodně odmítnou nemohla. „Díky Lilian Sarah Fischerové, která to celé organizuje jsem se účastnila v minulosti jednoho koncertu podobného ražení,“ řekla Holišová.

„To tehdy bylo na podporu jedné konkrétní holčičky a nyní půjde výtěžek z na Nadační fond Veroniky Kašákové, což si myslím, že je skvělý nápad,“ prozradila Hanka, které 14. května na prknech Divadla Broadway vedle řady svých kolegů z branže. „Budu zpívat něco co mám v repertoáru a něco co budu zpívat poprvé, už se na to moc těším,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám