Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dagmar Havlová (71) mládne před očima. Když dorazila na výročí kosmetického salonu, byla ze všech známých dam nejstarší. Ve svých osmapadesáti vypadala mladší než osmačtyřicetiletá Hana Heřmánková (61) a dokonce i teprve čtyřicetiletá Dana Morávková působila jako vrstevnice bývalé první dámy.

Havlová přitom tvrdí, že péči o pleť moc nedá. "Nemám čas chodit do žádných salonů krásy. Možná se to teď změní," uvedla Havlová, která je vytížená jako herečka i prací pro svoji nadaci. Pro tu si v salonu vyzvedla šek na sto tisíc korun.

Kosmetickou péči naopak nepodceňuje Dana Morávková. "Za to, že je mi čtyřicet se nestydím, ale mohu snad dobře vypadat. Na kosmetiku se snažím chodit pravidelně," řekla Super.cz Morávková, která akci moderovala.

"To já se obvykle ani nelíčím. Pořád řeším administrativu v našem Divadle Bez Zábradlí a v kanceláři se na mne stejně nikdo nedívá," míní Hana Heřmánková, která má teď plné ruce práce s přípravou premiéry komedie Indická banka.

Reklama

Další články

Načítám