Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Divadle Bez zábradlí se nedávno slavilo ve velkém. Odehrála se zde 450. repríza komedie Tři muži na špatné adrese. Současně se v této hře poprvé objevil herec Antonín Procházka, který vystřídal kolegu Boba Klepla (který zase střídal Jana Hrušínského).

Komedie Tři muži na špatné adrese se v Divadle Bez zábradlí hraje už osmnáct let. Premiéru tehdy zhlédnul i její autor, dramaturg Luigi Lunari. K 450. uvedení poslal blahopřání.

„Co dodat k tomu, že jste odehráli úžasných 450 repríz Třech mužů na špatné adrese? Jako by to bylo včera, kdy jste v nově otevřeném Divadle Bez zábradlí prvně uvedli mou hru a já zažil ten úspěch, ocenil vaše herecké výkony, poctivý přístup k myšlence hry, vaši hravost a fantazii,“ píše ve svém dopise a pokračuje: „‘Kapitán‘ Karel Heřmánek si již po 450. umývá nohy a já jsem hrdý, že má hra již aspiruje do zápisu v Guinessově knize rekordů.“

Diváky v divadle vedle zmíněného Heřmánka bavili Zdeněk Žák, Johanna Tesařová a Antonín Procházka. „Čtyři sta padesátou reprízu jsme oslavili opravdu krásně. Nechyběl dort, šumivé víno a především standing ovation. Není nic krásnějšího, než když v divadle diváci povstanou a odmění herce potleskem vestoje. Tentokrát to bylo o to silnější, že si ve Třech mužích poprvé zahrál Antonín Procházka, který v roli vystřídal Boba Klepla. Antonín byl úžasný a do kolektivu Tří mužů zapadl šarmantně a s humorem,“ měla radost ředitelka divadla Hana Heřmánková (61).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám