Hlavní obsah
Článek

Hollywoodské hvězdy, které marně bojují se stárnutím a po botoxových injekcích a zákrocích plastických chirurgů připomínají spíše masky, by jí mohly závidět. Herečka Jana Švandová (76) za tři roky oslaví sedmdesáté narozeniny, ale vypadá stejně jako v padesáti.

Důkazem, že tomu tak doopravdy je, jsou snímky z představení divadelní hry Blbec k večeři, která měla v pražském Divadle Bez zábradlí už 700. reprízu a Švandová v něm hraje neuvěřitelných sedmnáct let. Nejenže se vejde pořád do stejných kostýmů, ale stejně svěží je i ve tváři.

Švandová přitom přiznala jen jedinou plastickou operaci, a to šlo o oční víčka. Připouští ovšem, že péči o zevnějšek rozhodně nezanedbává a že to není zadarmo. "Snad se ve zdraví dožijeme i 1000. reprízy v nezměněné sestavě," smály se spolu s principálkou divadla Hanou Heřmánkovou (61).

Hra se totiž uvádí celých sedmnáct let v téměř stejném obsazení. Jen režiséra Jiřího Menzela vystřídal Petr Pospíchal. Jinak v ní hrají Václav Vydra (68) s Janou Bouškovou, Josef Carda, Rudolf Hrušínský a Veronika Freimanová.

Reklama

Další články

Načítám