Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá televizní hlasatelka Hana Heřmánková (61) za rok oslaví padesátiny, ale vypadá skvostně. Všichni návštěvníci charitativního večera, kde byl předáván šek na léčebné pobyty pro děti s onkologickými onemocněními, z ní byli paf.

Hana společně s návrhářkou Liběnou Rochovou, podnikatelkou Tamarou Kotvalovou či architektkou Evou Jiřičnou nafotila kalendář, kde se představily v profesích, jež jsou jejich naturelu zcela vzdálené. "Já se fotila jako pekařka a přitom neumím upéct ani bábovku," přiznala další aktérka, bývalá politička Petra Buzková.

Největší dekolt z přítomných dam měla ale každopádně právě Heřmánková. Bez dobré podprsenky, která jí z šatů občas vykoukla, by to ale asi nebylo tak očividné. Svoji figuru Hana, která je matkou třech synů, nijak nekomentuje. Na sportování prý nemá čas vzhledem k tomu, že na ní leží veškerá administrativa Divadla Bez zábradlí, které vede společně s manželem, hercem Karlem Heřmánkem.

"Nebudu mít ani žádné prázdniny. V divadle sice máme v červenci pauzu, ale nikam nejedeme, protože Karel točí seriál pro Novu. Nenechala bych ho tady samotného. A navíc mám v divadle hodně práce, musím řešit program na srpen, kdy máme kromě našich komedií i hodně koncertů," vysvětlila Super.cz Heřmánková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám