Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v létě zemřel Haně Gregorové (71) její dlouholetý parťák. "Boxer Pepíček mi umřel po třinácti letech. Tehdy jsem se zapřisáhla, že už psa nikdy nechci, protože jsem stará a pes by mě přežil," svěřila nám herečka a principálka Divadélka Radka Brzobohatého.

Netrvalo ale dlouho a rozhodnutí přehodnotila. Už má nového mazlíka. "Viděla jsem paní s rozkošným pejskem, tu rasu jsem vůbec neznala, ale biewera jsem si prostě pořídit musela. Je nádherný a jmenuje se Ferko. Jela jsem si pro něj 25. dubna," vyprávěla nám, že konec karantény trávila právě mj. i výchovou štěňátka.

Ani předtím se ale nenudila, protože se svým divadlem má před premiérou hudební komedie na motivy slavného Cyrana z Bergeracu. "Jezdila jsem do divadla, připravovaly se kostýmy, protože bylo v plánu hned po konci přísných opatření pokračovat ve zkoušení," vysvětlila s tím, že část kostýmů, a dokonce i oponu sama ušila.

"Mě to baví, i když sešívat 5x10 metrů bylo docela o nervy. Šila jsem ty jednodušší věci pro kuchtíky i mušketýry. Ty složitější jsou samozřejmě z krejčovské dílny. Cyrana jsme sice už dříve hráli, ale všechny kostýmy i scéna jsou nové," vysvětlovala.

"Cyrano, kde hraju chůvu a jeptišku, ale také režíruji, bude mít premiéru v září, ale v srpnu máme naplánovaná nějaká další představení. Už se těším, až budeme stát před diváky. Doufám jenom, že se nebudou bát chodit do divadla a pochopí, že jim tady nic nehrozí a budou se jen bavit a smát," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám