Hlavní obsah
Článek

Když jsme se po delší době potkali s herečkou Hanou Gregorovou (71), zajímaly nás samozřejmě všechny novinky v jejím životě. Vitální brunetka teď prožívá opravdu spokojené období. Klape jí to v obnoveném vztahu s o 32 let mladším přítelem Ondřejem Koptíkem, spokojená je i s prací ve svém Divadélku Radka Brzobohatého a i zdravotně je naprosto v pořádku.

A Hankou jsme se setkali na finálovém večeru soutěže Dívka roku, která je propojena s charitou, spolupracuje mj. s nadačním fondem Krtek, který pomáhá rodinám s onkologicky nemocnými dětmi.

"Brečela jsem, když jsem slyšela ty příběhy. Říkala jsem, že ať nás naše děti jakkoliv štvou, tak hlavně, ať jsou zdravé," řekla nám Gregorová, kterou naštěstí u potomků trochu mrzí jen to, že ji ještě neudělali babičkou. "Ale do ničeho je netlačím, je to jejich věc," míní.

"Mám se dobře, jsem i, doufám, zdravá, protože jsem byla na celkové prohlídce, na kterou chodím každý rok. I ve vztahu mi všechno klape," ujistila nás Hanka, že s Ondřejem je všechno v pořádku. Na akci ho ale nevzala, protože nechtěla, aby zbytečně poutali pozornost. Pouze ji přivezl a večer se za ní zastavil na afterpárty.

"I naše divadélko kvete začínáme připravovat další premiéru, bude to komedie o daních, nedávno jsme měli ještě jednu, takže už budeme mít dohromady čtyři představení," vypočítala.

A nakonec jsme probrali i Hančinu postavu, kterou si snaží po zhubnutí udržovat. "Nezdá se mi, že bych byla až tak štíhlá. Ještě by to něco chtělo. Občas si dám nějaký dobrý rohlíček z naší pekárny, nebo řízek a bůček. Snažím se to kompenzovat. Ale co se mi stalo, co jsem v životě neměla, že mi zachutnala čokoláda. Vždycky se držím, ale pak si dám celou tabulku," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám