Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hana Gregorová (71) se loni rozešla s o 31 let mladším přítelem Ondřejem Koptíkem. Přišla totiž na to, že užívá drogy, což rozhodně nemohla tolerovat.

Následovalo Koptíkovo běsnění na sociálních sítích, které nebralo konce. Byl dokonce natolik zhrzený, že se nestyděl zveřejňovat ani detaily z intimního života. Později si sypal popel na hlavu, omlouval se a nakonec se odmlčel.

Teď se Koptík po delší době ozval s tím, že dochází na terapie a brzy nastoupí na detoxikační léčbu. Svůj boj s drogovou závislostí tak myslí naprosto vážně.

„Pracuji, práce mne baví, docházím na terapie, ale pořád je tu ten strašák drog, který způsobil, že jsem ublížil lidem kolem sebe, které jsem měl a pořád mám moc rád. Jsem už víc než dva měsíce úplně čistý a přiznávám, že je to úžasný pocit a nikdy předtím jsem nezažil tolik radosti ze života jako teď. Ale rozhodl jsem se, abych měl absolutní jistotu, že už nikdy nepodlehnu drogám, podstoupit šestitýdenní detoxikační léčbu na klinice,“ napsal na sociální síti Koptík.

A myslí přitom nejen na sebe. „Chci to udělat nejenom kvůli sobě, ale kvůli svým blízkým, kvůli svým dětem, a i jedné ženě, které jsem díky své závislosti moc ublížil. Můj terapeut mi to taky doporučil, a tak mé rozhodnutí je určitě správné. Buďte ke mně milosrdní a držte mi palce. Šest neděl uteče a věřím, že se vrátím jako zdravý a hlavně "nezávislý" muž,“ dodal Koptík, který závěrem dodal, že na sociální sítě už nikdy nic nenapíše.

Zda svůj slib dodrží, ukáže až budoucnost, ale zatím to vypadá, že šel bývalý partner známé slovenské herečky opravdu do sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám