Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz jako první informoval, v posledních měsících Ondřejem Koptíkem těžce bombardovaná herečka Hana Gregorová (71) před nedávnem nadobro skončila v divadla Radka Brzobohatého, které před lety zakládala. V létě ho prodala a s novou principálkou se neshodly.

Koptík si nyní za své ostudy sype popel na hlavu, za vše se omlouvá a přiznal, že ve všem lhal. Že se choval jako udavač a do divadla zhrzeně posílal anonymní udavačské emaily, v nichž lhal o tom, jak se Gregorová špatně chová. A má za to, že právě kvůli tomu, dostala jeho bývalka padáka. Jenže je to prý nesmysl.

„Emaily od Koptíka a to, co prezentoval na sociální síti, je jedna věc. Je to nepříjemné takové věci řešit, ale ukončení spolupráce s Hanou Gregorovou s tím nemá nic společného. Druhá věc je, že spolupráce s paní Gregorovou prostě nešla. Chovala se úplně jinak, než jsem si představovala, když jsem od ní v červnu divadlo kupovala,“ řekla Super.cz Romana Goščíková rázně.

„Určitě jsem paní Gregorové neřekla, že končí kvůli tomu, že kazí morální kredit divadla nebo kvůli emailům. To rozhodně ne. Na základě těch věcí bych se nerozhodovala. Neovlivní mě, pokud mi někdo něco našeptává, rozhoduju se na základě faktů a zkušeností, které si sama shromáždím,“ dušuje se principálka.

„Šlo o rychlé a velmi klidné jednání, proběhlo to bez scén na obou stranách. Za sebe jsem řekla, že mě to mrzí, protože jsem takový vývoj opravdu nečekala. Chtěla jsem, aby u nás hrála, je velmi dobrá herečka. Ale věci, které jsem zjistila, prostě už nešlo jen tak přejít. Pro klid divadla je to tak lepší,“ dodala Goščíková s tím, že nešlo například o žádné finanční machinace. Konkrétně však údajné problémy s Gregorovou nechtěla nijak blíže rozebírat.

Reklama

Další články

Načítám