Hlavní obsah
Článek

Skoro dva měsíce ji ponižoval zveřejňováním nejintimnějších detailů ze soukromí, fotkami, kterými by se sama fanouškům nikdy nechlubila, a návaly výčitek střídal s popliváváním té, kterou měl prý nejradši. A to všechno jenom proto, že si herečka Hana Gregorová (71) „dovolila“ po rozchodu se s ním už nesetkat a ani mu nijak blíž nevysvětlit, proč už nemohou být spolu. Nyní se o 31 let mladší Ondřej Koptík raduje, dosáhl svého!

Vyplynulo to alespoň z jeho prohlášení na sociální síti.

„Chtěli byste vědět, co mi Hanička napsala? Podotýkám, že to byly dva emaily, elaboráty, asi tak dva kilometry dlouhé a také sms. Mám Haničky souhlas ty emaily zveřejnit, ale nevím, jestli chcete?“ provokuje své sledující. Ti, kteří se rádi v celé kauze rochní a nevynechali žádný její detail, nyní už asi vzrušením dostávají křeče do žaludku, a Ondřeje zase těší, že je o něj nějaký zájem.

Že by Koptík něco dělal celou dobu špatně, to si nepřipouští. „Nikdy v životě jsem takovou lásku jako k ní nezažil, tak holt jsem trochu zešílel malinko,“ napsal s tím, že přesto z celé kauzy odchází se vztyčenou hlavou, protože za lásku se podle něj má bojovat.

A pořád věří, že se mohou karty obrátit a že by s Gregorovou mohl dále tvořit pár!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám