Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kolem herečky Hany Gregorové (71) je v posledních měsících pořádně rušno. A většinou absolutně nezaviněně! Kromě toho, že musí čelit atakům od zhrzeného exmilence Ondřeje Koptíka, se ještě v pracovním životě potýkala s jednou nemilou věcí. Divadlo, které zakládala a jež nese jméno jejího zesnulého manžela, se s ní nadobro rozloučilo!

Do redakce už nějakou tu dobu přicházejí zvěsti o tom, že snad měla být temperamentní slovenská herecká diva takzvaně odejita. Přitom jde o divadlo, které teprve před nedávnem prodala.

Sama Gregorová od vypuknutí aféry s exmilencem s nikým z médií nekomunikuje, tak nám nezbývalo, než poptat se nové majitelky divadelního stánku. A ta zprávy vlastně nepřímo potvrdila!

„Je pravda, že paní Gregorová už v divadle nehraje. Dohodly jsme se na ukončení spolupráce. Nemá to ale cenu dál rozebírat,“ řekla Super.cz Romana Goščíková.

Na otázku, jestli byla s chováním bývalé principálky spokojená, nebo naopak, odvětila, že ani tohle by raději nechtěla rozpitvávat.

„Opravdu se nechci přidat po bok některých lidí. Mohu říci jen to, že původně jsem si myslela, že paní Gregorová u nás dál bude v klidu hrát, nakonec jsme se ale dohodly, že ne,“ dodala Goščíková.

Možná z jejích slov někomu vyjde výsledek, že obě ženy se zbožňují a nestalo se mezi nimi nic špatného, nám to tak ale moc nepřipadá.

Na druhou stranu: pro Gregorovou, ať už její konec v divadle vznikl jakkoli, to patrně nebyl žádný šok. I Ondřej Koptík totiž tvrdí, že ještě v době, kdy spolu randili, prohlašovala, že se připravuje na konec v divadle. Přece jen v něm působila strašně dlouho, řídila ho, sháněla peníze a v jejím věku ho i po prodeji stále mohla vnímat jako kouli u nohy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám