Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hana Gregorová (71) se poprvé od mediálně propíraného rozchodu s expřítelem Ondřejem Koptíkem objevila na společenské akci. Zatímco on rozdává rozhovory a informace na všechny strany, ona zachovává mlčení. Nejinak tomu bylo i na premiéře muzikálu, na který se vypravila.

Paní Haně to v Hudebním divadle v Karlíně slušelo. Bylo znát, že si na tom dala záležet. Těsně před začátkem představení Sestra v akci usedla na své místo v sedmé řadě v rudých šatech, k nimž vyladila rtěnku i lak na nehty. V obličeji vypadala velmi mladistvě.

To se ještě zdálo, že si večer hodlá užít. Velký zájem médií o její osobu ji ale rozhodil. Hned o přestávce běžela k šatně, kde si vyzvedla červený kabátek a se záblesky fotoaparátů v zádech zběsile prchla z divadla ke svému zaparkovanému autu. "Nechte mě už na pokoji!" zvolala pouze na přítomné novináře, s nimiž se ovšem na takové akci muselo počítat, neboť jsou oficiálně zváni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám