Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by to už takhle nebylo zbytečně velké „drámo“! Zhrzený expřítel Hany Gregorové (71), který na sebe o víkendu naprášil historii herce z filmů pro dospělé, nyní chystá natáčet snímek úplně jiného žánru. A měla by to být podle něj velká pecka!

„Dnes jsem vyprávěl příteli svůj pravdivý příběh o velké lásce. Došli jsme k závěru, že příběh tak silný, pravdivý, mezinárodní, který zasáhl nejen srdce česká, ale i ta slovenská, a to v takové míře, že o něm ví snad každý, by si zasloužil filmové zpracování,“ uvedl Ondřej, který vyzval investory a režiséry, aby se s ním domluvili na natočení velkofilmu.

A co tomu, kdo by měl odvahu se do takového díla pustit, přestože by nad ním jistě také visel Damoklův meč ve formě žalob, Koptík slibuje?

„Ještě je co říct. Hodně toho nebylo vyřčeno. Možná to zní odvážně, ale činím tak s velkou pokorou. Tento silný, ojedinělý, nevídaný příběh naší české a slovenské země o vyšší společnosti tu nikdy nebyl,“ říká a slibuje, že by se nevyhnul ani tématům jako intriky a skandály. Ale i mnohem odvážnějším věcem.

„Jde o šílenství lásky stojící proti všemu a všem už od začátku. A konec tohoto příběhu zdaleka ještě není dopsán,“ dodal Ondřej Koptík.

Vůbec bychom se na jeho místě nedrželi při zemi a oslovili i Hollywood. Koptíka by si mohl zahrát třeba takový Brad Pitt a jeho starší lásku paní M z bondovek Judi Dench (82). A kasovní trhák i několik Oscarů jsou zaručeny!

Reklama

Další články

Načítám